keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Voittaja 2016 ja Voittaja Puppy 2016 -näyttelyt

Sunnuntaina 11.12.2016 mentiin Messukeskukseen. Bondi osallistui Voittaja-näyttelyyn valioluokkaan ja Nenna Voittaja Puppy -näyttelyyn 7-9 kk -pentuluokkaan.

Tiina Taulos arvosteli whippet-pennut. Nennan veljet Sulka ja Bättis olivat luokkansa ainoat urokset, ja Bättis (Zaraque's Knight Of Northern  Lights) voitti, PEK 1 kp, ja Sulka (Z. Keen On Fire'n Wind) tuli toiseksi, PEK 2.

Siskokset sen sijaan olivat kaikki paikalla, ja lisäksi samassa luokassa oli kaksi Mimi Chill's -pentua.
Ella (Z. Keen On Crown'n Jewels) voitti, PEK 1 kp, PN-pentu, VSP-pentu. Martta (Z. Kiss'n Glow) oli toinen, 2 kp, Nekku (Z. Keep On Temptation) kolmas, 3. Neljänneksi sijoittui Mimi Chill's Luna Lovekiva, 4. Nenna (Z. Kismet Sensation Of Miyessa) ja Mimi Chill's Laila Nunnuka eivät sijoittuneet.

Jussi Liimatainen arvosteli Voittaja-näyttelyssä. Whippet-uroksia oli paikalla 29, niistä valioluokassa 12. Bondin tulos oli hieno: ERI 2 SA PU-4 VARACA! Sain lisäksi hienoja kuvia ihanilta kuvaajilta, tässä pari:

Nenna 7 kk, kuva Heidi Lonnakko

Nenna Voittaja Puppy -näyttelyssä 2016, kuva H.Lonnakko
Nenna 7 kk, kuva Heidi Lonnakko

Bondi Voittaja -näyttelyssä 2016, kuva Marko Pessi


Bondi PU4, VARACA Voittajassa 2016, kuva Minttu Kivinen

PU4,  VARACA, kuva Minttu Kivinen

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...