torstai 5. lokakuuta 2017

Syysmaastot

HVK:n 30. Perinteiset Syysmaastot juostiin Tuomarinkartanolla whippetien osalta 30.9.2017. Nenna osallistui elämänsä ensimmäiseen maastokisaan, joka oli normikokoiselle tytölle kansainvälinen koe. Alkuerän alussa oli 90 asteen kulma, jonka Nenna selvitti hienosti, sen sijaan puolenvälin lievässä nousussa se jäi vähän kaveristaan jälkeen eli kunto ei kai ihan riittänyt. Juoksuparina oli Let The Love Go On Venäjältä. Nennan pisteet alkuerästä 234. Finaalin raja on 150 pistettä kansainvälisessä kisassa, eli finaaliin mentiin kirkkaasti. Finaaliparina Nennalla oli Tähtipöly Aurora, ja rata oli tasamaalla mutta hyvin tekninen. Nenna selvitti kaikki kulmat ja käännökset tarkasti, pystyin seuraamaan koko radan myös omin silmin. Finaalipisteet 219 eli kokonaispisteet 453 ja SERTK! Loppusijoitus hienosti 4/27! Nennalle annettiin myös vara-CACIL mutta se otettiin seuraavalla viikolla pois, koska se kuuluikin toiseksi tulleelle suomalaiskoiralle, jolta puolestaan otettiin väärin jaettu CACIL pois ja annettiin voittaneelle venäläiskoiralle.

Tässä Harri Nurmelan hienot otokset Nennasta finaalissa punaisessa manttelissa sekä Monna Millerin ottama kuva podiumilta.

kuva Harri Nurmela

kuva Harri Nurmela

kuva Monna Miller

Ei kommentteja:

Viron reissulla Elsalle menestystä!

Vaikka vuosi jo ehti vaihtua ja 2024 alkaa, palaan vielä viime vuoteen. Huomasin yhtäkkiä, että olen unohtanut päivittää Viron-matkamme tulo...